Kinyílik előtted a világ!


Felhasználási és fizetési feltételek

Minden olyan megrendelésre, amely az interneten keresztül jutott el a Főnix Mobil Kft-hez (székhely: 1035 Budapest, Tahi utca 53-59., Cg.: 01-09-952746), a jelen Felhasználási és fizetési feltételek vonatkoznak. Az itt megállapított feltételek minden egyéb szerződés részét képezik. Megrendelése leadásával a megrendelő (továbbiakban: Vevő is) elismeri, hogy elolvasta, megértette és fenntartás nélkül elfogadja a jelen Felhasználási és fizetési feltételeket.

Főnix Mobil Kft. cégadatai és elérhetőségei:

 • Székhely, illetve székhely postai címe:
  1035 Budapest, Tahi utca 53-59.
 • Főnix Mobil Kft. üzleti tevékenységének postai címe:
  1035 Budapest, Tahi utca 53-59.
 • Telefonszám, Ügyfélszolgálat: +36-70-429-8282
 • Email cím: info@hatekonyolvasas.hu
 • Cg.: 01-09-952746

1. Felhasználás és megrendelés lépései

 • 1.1 Regisztráció szükséges az oldalon található ingyenes Demo tréning kipróbálásához, a Szintfelmérő teszt és Tanfolyamok elvégzéséhez. A honlapunkon való regisztráció során Vevőnek biztosítania kell, hogy a kötelezően kitöltendő adatok a valóságnak megfeleljenek és hiánytalanok legyenek. Címének vagy egyéb adatainak változásakor, kérjük, késedelem nélkül módosítsa azokat a honlapon is.

 • 1.2 Amikor weboldalunkon regisztrálja magát, létre kell hoznia egy jelszót. Ezt a jelszót szigorúan bizalmasan kell kezelnie és nem szabad közölnie vagy megosztania senki mással. Jelszava használatáért és az így leadott megrendelésekért Vevőt teljes felelősség terheli még akkor is, ha az a Vevő tudtán kívül történik. Amennyiben elfelejtette jelszavát, lehetősége van jelszó emlékeztetőt kérni.

 • 1.3 A Regisztráció során az alapadatainak megadását követően automatikus levélben küldjük el a regisztráció megerősítésére szolgáló levelünket, amely tartalmazza a belépéshez szükséges jelszót is. Az aktiválást követően az oldalon bejelentkezve lehetőség nyílik egyedi jelszó megadására, ingyenes tesztek kipróbálására és a vásárlás lebonyolítására.

 • 1.4 A www.hatekonyolavsas.hu oldalon (továbbiakban: weboldal) történő tanfolyam-kiválasztással és megrendeléssel adásvételi szerződés jön létre a Vevő és Főnix Mobil Kft. között, amely jogviszonyra a megrendelés és visszaigazolás, valamint a jelen Felhasználási és fizetési feltételek rendelkezései, valamint az Adatvédelmi irányelvek egyaránt irányadók.

 • 1.5 A szerződéskötés technikai lépései a regisztrációt követően: Vevő a kiválasztott tanfolyamot a Megrendelem gombbal engedélyezi, ezt követően megadja a szállítási adatokat, majd a számlázási adatokat. Majd a megrendelés adatainak áttekintését követően Vevő a megrendelést véglegesíti az Értékesítés és használati feltételek elfogadásával valamint a Megveszem ikonra kattintással.

 • 1.6 A megrendelt tanfolyam árát online bankkártyás fizetési móddal, vagy átutalással tudja kiegyenlíteni. A weboldalon keresztül kezdeményezett megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amely fizetési kötelezettséggel jár és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII törvény 5. és 6. §-ában foglaltak az irányadóak.

2. Fizetési feltételek

 • A Hatékonyolvasás.hu tanfolyam megrendelését a weboldalon történt megrendelés leadásával érvényesnek tekintjük. A megrendelő köteles 8 munkanapon belül a megadott tananyag árát kifizetni, illetve amennyiben el szeretne állni a megrendeléstől, azt 8 munkanapon belül írásban jelezni az info@ hatekonyolvasas.hu címen. A Hatékonyolvasás.hu a PayU Kft. által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési megoldást nyújtja vásárlóinak. A megrendelt tanfolyam árát online bankkártyás fizetési móddal, vagy átutalással tudja kiegyenlíteni.

 • 2.1 Bankkártyás fizetés A kiválasztott tanfolyam megrendelése után Ön a PayU Kft. weblapjára kerül, ahol a PayU Kft. által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak minősített, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál "bankártyás fizetés" feliratra kattintsanak, majd az PayU Kft. fizetési szerverén a kártyabirtokos nevét, a kártya számát és lejárati dátumát megadják. A kártyaadatok megadását követően a Fizetés gombra kattintva indul el a tranzakció. Bankkártyával történő fizetés esetén a sikeres tranzakciót követően – ez a bankkártya érvényessége és a fedezet ellenőrzése utáni elfogadást jelenti –, a PayU Kft. elindítja a Kártyabirtokos számlájának megterhelését a szolgáltatás ellenértékével. A fizetést követően a tranzakció eredményéről automatikusan küld visszaigazolást a PayU Kft. Sikeres tranzakció esetén az online tanfolyam elérhetővé válik és erről e-mailben értesítést is küldünk Önnek. Amennyiben a tranzakció eredményéről, annak sikertelensége esetén, okáról, részleteiről bővebben kíván tájékozódni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot számlavezető bankjával. A PayU Kft. Kártyaelfogadási rendszerünk támogatja a VISA, VISA Electron, Mastercard, Maestro és American Express kártyákkal történő fizetést.

 • 2.2 Banki Átutalásos fizetés Vásárlás esetén a banki átutalás fizetési lehetőséget kell kiválasztani. A kiválasztott tanfolyam díját a PayU Kft. által küldött adatok alapján tudja kiegyenlíteni a számlavezető bankján keresztül. A tanfolyam díjának elutalását követően a PayU Kft visszaigazolja az átutalás megtörténtét. Sikeres tranzakció esetén az online tanfolyam elérhetővé válik és erről e-mailben értesítést is küldünk minden befizetőnek.

 • 2.3 Biztonságos adattovábbítás Minden tranzakcióval kapcsolatos adattovábbítás SSL (Secure Socket Layer) titkosított csatornán keresztül történik. A PayU Kft. csalás-megelőzési szolgáltatása keretében minden tranzakció egyedi kivizsgálásban részesül. A funkció keretében a rendszer több tucat biztonsági szűrő segítségével egymás összefüggésében vizsgálja a vásárlói adatok, megrendelési és tranzakciós adatokat és jelez a gyanús esemény megtörténtekor. A kártyatársaságok által életre hívott közös biztonsági szabvány, amely informatikai és üzemeltetési követelményeket ír elő az azt alkalmazó szervezetek számára. A PayU Kft. informatikai rendszere a PCI-DSS legmagasabb szintű tanúsítvánnyal rendelkezik. A Thawte vezető hitelesítő szolgáltató (CA - Certification Authority), valamint a VeriSign cégcsoport része. A nemzetközileg ismert tanúsítvány kibocsátó cég, valamennyi internet böngésző program tanúsítványtárába egy beépített kommunikáció biztonságát tanúsító modul. A PayU Kft. oldala a Thawte SSL Web Server Certificate with Extended Validation 256-bites titkosítású tanúsítványával rendelkezik. Ez a gyakorlatban annyit tesz, hogy az adatok megadása védett, külső szereplő által nem megszerezhető.

3. Felhasználó jogai

 • 3.1 A megrendelőnapon megjelölt időtartamig (az aktválás napjától számítva) jogosult vagy a megrendelt tanfolyam egyedi számítógépen történő korlátlan használatára az interneten felületünkön.

 • 3.2 A tananyag részeit kinyomtatni csak saját részre megengedett! A szerző a jelen engedélyt visszavonhatja, amennyiben a felhasználó a jelen szerződésben foglalt feltételeket és kikötéseket megszegi. Ez esetben a felhasználó köteles megsemmisíteni a Hatékonyolvasás.hu tanfolyam összes másolatát és alkotó elemét.

4. Szerzői és tulajdonosi jogok

 • 4.1 A Hatékonyolvasás.hu tanfolyamának anyaga a Főnix Mobil Kft. tulajdona, és mint ilyen a szerző jog által védett termékek. A Hatékonyolvasás.hu tananyagokhoz fűződő minden jog, változtatás, aktualizálás, frissítés, terjesztés, dokumentálás, publikálás és egyéb jog szerzői jog.

 • 4.2 A Hatékonyolvasás.hu tananyagokról tilos bármilyen másolatot készíteni, bármilyen módon sokszorosítani, nyilvánosan bemutatni, részben vagy egészben közzétenni, fájlmegosztó portálokra feltölteni, saját hasonló terméket, szolgáltatást létrehozni a termék alapján. A Hatékonyolvasás.hu tananyagait a felhasználó nem veheti és adhatja kölcsön bérbe, vagy haszonbérbe. Jelen szerződés alapján nem jogosult a felhasználót megillető összes jogot másra átruházni, sem a terméket továbbértékesíteni.

5. Garanciavállalás

 • 5.1 A Főnix Mobil Kft. garanciát vállal arra, hogy a Hatékonyolvasás.hu tanfolyam anyagát a megrendelésben szereplő időtartam alatt az internetes felületen elérhetők lesznek.

6. Adatvédelem

 • 6.1 A Főnix Mobil Kft. kizárólag az Vevő előzetes, kifejezett hozzájárulásával gyűjti, dolgozza fel, illetve továbbítja harmadik személyek felé az Vevő személyes adatait. A regisztráció véglegesítésével Vevő elfogadja, hogy A Főnix Mobil Kft. Vevő regisztrációkor megadott adatait a megrendelés teljesítése, valamint a jelen Felhasználási és fizetési feltételek, illetve a jogszabályi előírások teljesítése érdekében kezelje, a teljesítésben közreműködő személyek részére a szükséges adatokat továbbítsa. A kifejezett hozzájárulásával Vevő beleegyezését adhatja ahhoz, hogy adatai a Főnix Mobil Kft. (Hatékonyolvasás.hu) adatbázisába kerüljenek, és azokat - esetleges tiltó nyilatkozata kézhezvételéig a Főnix Mobil Kft. marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljából minden további ellenszolgáltatás és engedélyezés nélkül felhasználhassa. Hozzájárulása megadásával hozzájárulhat továbbá ahhoz, hogy az Vevő részére postai úton, elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű kommunikációs eszköz, SMS útján reklámanyagot küldjünk. Az adatszolgáltatás önkéntes, és minden esetben megfelelő tájékoztatás birtokában történik.

 • 6.2 Vevő jogosult arra, hogy általunk kezelt adatairól bármikor tájékoztatást kérjen, illetve hogy kezelt adatai helyesbítését, törlését, valamint hozzájárulását ingyenesen és korlátozás nélkül kérhesse az info@hatekonyolvasas.hu e-mail címen.